Testimoniale

Nu sunt genul care sa imi populez dormitorul cu ursuleti de plus sau perne-inimioare, iar termenul „mutunache” ma irita maxim. Insa din cand in cand, copilul din mine se entuziasmeaza cand descopera mici minuni autentice, care provoaca bucurie si sunt create cu drag, grija si suflet.
E cazul jucariilor Maruca. Sunt pentru copii mici si mari; sunt pisicute simpatice, catelusi prietenosi, ursuleti nastrusnici, soricei curiosi si papusi cuminti, adunati intr-o familie colorata si adorabila.
Parintii grijulii se vor intreba din ce sunt fabricate si cum se „comporta” pe termen lung. Jucariile sunt crosetate din fire variate (bumbac, lana, in, fibre acrilice soft baby), sunt umplute cu umplutura hipoalergenica SuperBall sau cu bilute elastice, care isi pastreaza proprietatile initiale o mare perioada de timp, chiar si dupa foarte multe spalari sau dupa ce jucaria a fost presata un timp indelungat. Se pot curata si la masina de spalat, iar chestia cea mai faina este ca pentru unele dintre ele (papusile fetite, fetitele iepuras si soricele) li se pot face o mini-garderoba separata ???? How adorable!

in StyleDiary

Ionela Lupu is the founder of “Maruca”, a special designer workshop. Her vision is to combine being part of a big community and to collaborate for a mutual cause:

in MCBA.ro

Testimoniale

"Nu sunt genul care sa imi populez dormitorul cu ursuleti de plus sau perne-inimioare, iar termenul „mutunache” ma irita maxim. Insa din cand in cand, copilul din mine se entuziasmeaza cand descopera mici minuni autentice, care provoaca bucurie si sunt create cu drag, grija si suflet."

Media

In : BWFR - Business Women Forum Romania

 

Facebook